Namaz s rogačem i kakaom BIO 190g

Cijena:29,99 kn

-+

Namaz s rogačem i kakaom BIO

Sastav: rižino mlijeko, rižin protein, agava sirup, rogač (11%), kokosovo ulje i kakao prah (svi sastojci su eko)

Rogač je biljka koja se tradicionalno uzgaja u obalnim krajevima Mediterana već više od 4000 godina. Zbog njegovog bogatog sastava i odličnog okusa  danas se smatra važnim sastojkom ljudske prehrane.
Budući da je iznimno bogat nutrijentima, ubraja se među rijetke namirnice koje imaju puno ljekovitih svojstava pa ga s pravom možemo svrstati u superhranu.
Rogač ima mali udio masti, obiluje proteinima i rijetko djeluje kao alergen. Sadrži vitamine A, E, D i B kompleks, te razne minerale. Zbog svog visokog udjela vlakana, blagotvorno djeluje na probavu te pridonosi regulaciji razine šećera u krvi i kolesterola.
Tanini u rogaču sadrže galnu kiselinu koja je poznata po antialergijskim i antibakterijskim svojstvima. Bogat je i polifenolima koji štite srce i krvne žile.
Visoki udio fosfora i kalcija u rogaču podupire zdravlje zubiju i kostiju.
Umjesto šećera, namaz je obogaćen agava sirupom koji ima niski glikemijski indeks, te ga zbog toga mogu jesti osobe oboljele od šećerne bolesti.
Creme Mediterranee je prvoklasni čokoladni namaz s rogačom koji će u potpunosti ispuniti vaše potrebe za zdravim i slatkim obrokom.

Zdrava poslastica za slatki užitak.