Crvena maca u prahu BIO 200g

54,90 kn

-+

CRVENA MACA je jedna od tri vrste peruanske mace koja ima najviše antioksidativne i nutritivne vrijednosti. Između ostalog uz crnu ima veću koncentraciju macamida.

Originalna znanstvena istraživanja pokazala su da specifični alkaloidi nesteroidne kemijske strukture iz mace djeluju na jajnike ispitnih životinja, ali i na os hipotalamus-hipofiza i adrenalne žlijezde, omogućavajući time veću razinu energije.

Crvena maca može se slobodno prozvati macom za žene, uzevši u obzir njenu tradicionalnu primjenu i suvremene dokaze, te uvide u sastav i djelovanje. Uzevši u obzir njenu tradicionalnu primjenu i suvremene dokaze, kao i uvid u njen sastav i djelovanje, preporučuje se muškarcima koji pate od tegoba povećane prostate, kao i ženama za povećanje libida, plodnost i zaštitu od stresa. Idealna za osteoporozu i osteopeniu.

Netto količina: 200 g

Sastojci: Bio crvena maca iz ekološkog uzgoja

Način primjene: 1-2 čajne žličice (3-6g) s vodom, voćnim sokom ili dodati u smoothie, shake ili pahuljice.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenja: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod bolesti štitnjače, trudnicama, dojiljama i djeci.

Alergeni: Može sadržavati tragove glutena, koštuničavog voća, sezama i soje. Ne sadrži umjetne boje i konzervanse.

Način čuvanja: Čuvati zatvoreno na suhom i hladnom mjestu.

Stavlja na tržište: Nutrimedica d.o.o., Udbinska 34, 10 000 Zagreb

Zemlja podrijetla: Peru

Povezani proizvodi